Sydänturva – Suomen johtava defibrillaattoreiden jälleenmyyjä
Yli 9 vuoden kokemus defibrillaattoreiden myynnistä

Yli 9 vuoden kokemus
defibrillaattoreiden myynnistä

Yli 5000 asennettua ZOLL defibrillaattoria Suomessa

Yli 5 000 asennettua
ZOLL defibrillaattoria Suomessa

Ammattilaisten valitsema laitemerkki

Ammattilaisten valitsema
laitemerkki 

ZOLL - Suomen johtava defibrillaattorimerkki

ZOLL – Suomen johtava
defibrillaattorimerkki

Asiakaspalvelu
Soita 020 7344 350

Tarjoamme neuvontaa ja apua

Kirjoita meille

Kirjoita meille

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian

Defibrillaattoreiden ja ensiavun asiantuntija

Sydänturvan päätavoitteina on olla defibrillaattoreiden (sydäniskuri) ja ensiavun asiantuntija ja tarjota asiakkaille markkinoiden parasta palvelua. Olemme Suomen johtava defibrillaattoreiden maahantuoja yli yhdeksän vuoden kokemuksella, jolloin ZOLL-defibrillaattorit ovat saavuttaneet vakiintuneen aseman sekä ammattilaisten että maallikoiden parissa. ZOLL-defibrillaattorit ovat sopimustuotteena kaikissa Suomen yliopistosairaaloissa ja valtaosa ensihoidon ammattilaisista on valinnut defibrillaattorimerkikseen ZOLL-defibrillaattorin. Olemme toimittaneet asiakkaillemme yli 6 000 defibrillaattoria, joiden avulla on pystytty parantamaan sydänturvaa ja pelastamaan ihmishenkiä.

Arvostamme ammattitaitoa. Kaikki Sydänturvan tuotteet ovat testattuja ja sertifioituja laatutuotteita. Suomessa noin 3 000 ihmistä vuosittain saa äkillisen sydänpysähdyksen sairaalan ulkopuolella. Sydänturvan tuotteet voivat auttaa pelastamaan sydänpysähdyksen saaneen henkilön.

Kaikki Sydänturvan kouluttajat ovat sertifioituja ja kokeneita ensiavun ammattilaisia. Kouluttajamme ovat suorittaneet sisäisen koulutusohjelmamme, jotta voimme taata asiakkaiden saavan parasta mahdollista opastusta ja neuvontaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen verkkokauppakokemuksen, kohtuulliset hinnat, nopean toimituksen ja parasta neuvontaa ja asiakaspalvelua.

Sydanturva - Defibrillaattoreiden ja ensiavun asiantuntija

Artikkelit

Käypä hoito-suositusten keskeiset sanomat elvytyksestä ja defibrillaattorista

Käypä hoito-suositukset ovat riippumattomia, tutkimusnäyttöön perustuvia kansallisia hoitosuosituksia. Elvytyksestä kertovat suositukset on hyvä ottaa huomioon defibrillaattoria hankkiessa. 

Näin hätäkeskus 112 auttaa soittajaa

Hätätilanteessa soitetaan hätänumeroon 112. Katso missä tilanteissa hätänumeroon voi soittaa ja minkälaista apua hätäkeskuspäivystäjä sinulle tarjoaa.

Toimi näin sydämenpysähdyksen sattuessa

Sydänpysähdyksen sattuessa on tärkeää toimia heti ja aloittaa välittömästi painelu-puhalluselvytys. Toimtaohjeesta löydät hyödyllistä tietoa.

Katso muistilista sydänpysähdystilanteeseen

Pahinta mitä sivullisena voit sydänpysähdystilanteessa tehdä, on olla tekemättä mitään. Sydänpysähdyksen sattuessa jokainen minuutti on elintärkeä. Usakalla auttaa.

Opi painelu-puhalluselvyttämään (PPE)

Painelu-puhalluselvytys koostuu kahdesta asiasta: Painalluksista ja puhalluksista. Artikkelissa kerromme tarkemmin, miten tämä tehdään.

Defibrillaattorin käyttö

Miten defibrillaattori toimii ja voiko kuka tahansa käyttää sitä? Artikkelissa kerromme, mitä defibrillaattori tekee ja miksi on tärkeää tietää, miten se toimii.

Näin parannat taloyhtiösi turvallisuutta sydäniskurilla

Taloyhtiö voi parantaa asukkaiden sydänturvaa helposti sydäniskurilla. Sydäniskuri on hätätilanteen sattuessa asukkaiden käytettävissä ja voi pelastaa ihmishengen.

Tunnista aivohalvauksen oireet

Aivohalvaus on alkava aivovaurio, joka johtuu verenvuodosta tai veritulpasta aivoissa. Tunnista aivohalvauksen oireet, kysymällä 3 asiaa potilaalta.

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme säköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.