Yli 9 vuoden kokemus defibrillaattoreiden myynnistä

Yli 9 vuoden kokemus
defibrillaattoreiden myynnistä

Yli 5000 asennettua ZOLL defibrillaattoria Suomessa

Yli 5 000 asennettua
ZOLL defibrillaattoria Suomessa

Ammattilaisten valitsema laitemerkki

Ammattilaisten valitsema
laitemerkki 

ZOLL - Suomen johtava defibrillaattorimerkki

ZOLL – Suomen johtava
defibrillaattorimerkki

Asiakaspalvelu
Soita 020 734 4350

Tarjoamme neuvontaa ja apua

Kirjoita meille

Kirjoita meille

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian

Defibrillaattoreiden ja ensiavun asiantuntija

Sydänturvan tavoitteena on olla defibrillaattorien (sydäniskurien) ja ensiavun asiantuntija sekä tarjota asiakkaille markkinoiden parasta palvelua. Sydänturva on osa Medidyne Oy:n toimintaa. Sydänturvan brändin taustalla on asiantunteva suomalainen tiimi, jolla on markkinajohtajan kokemus defibrillaattorien parissa toimimisesta yli 9 vuoden ajalta. Tässä ajassa ZOLL-defibrillaattorit ovat saavuttaneet vakiintuneen aseman sekä ammattilaisten, että maallikoiden parissa. ZOLL-defibrillaattorit ovat laajasti käytössä sopimustuotteena Suomen sairaaloissa, ja valtaosa ensihoidon ammattilaisista on valinnut defibrillaattorimerkikseen ZOLL. Olemme toimittaneet asiakkaillemme yli 6 000 defibrillaattoria, joiden avulla on pystytty parantamaan sydänturvaa ja pelastamaan ihmishenkiä.

Sydänturvan kaikki tuotteet ovat testattuja ja sertifioituja laatutuotteita. Suomessa noin 3 000 ihmistä vuosittain saa äkillisen sydänpysähdyksen sairaalan ulkopuolella. Sydänturvan tuotteet voivat auttaa pelastamaan sydänpysähdyksen saaneen henkilön hengen.

Kaikki Sydänturvaajamme ovat kokeneita ensiavun ammattilaisia. Laitekouluttajamme ovat suorittaneet sisäisen koulutusohjelmamme, jotta voimme taata asiakkaiden saavan parasta mahdollista opastusta ja neuvontaa. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen verkkokauppakokemuksen, kohtuulliset hinnat, nopean toimituksen ja parasta neuvontaa ja asiakaspalvelua.

Sydanturva - Defibrillaattoreiden ja ensiavun asiantuntija

Artikkelit

Sydänturva tukee Team Rynkebytä

Tänä kesänä 2 400 Team Rynkeby pyöräilijää istahtavat satulaan ja polkevat kohti Pariisia kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Sydänturvattu asuntomessualue

Tulevaisuudessa Naanatalin Lounatuulen asuinalueella on kaksi sydäniskuria parantamassa alueen Sydänturvaa.

Sydänturva Helsinki Cup 2021- turnauksessa

Sydänturva oli mukana parantamassa sydänturvaa Helsinki Cup -turnauksessa 2021. Suurta urheilujuhan tuntua oli ilmassa, lue artikkelistä mistä oli kyse.

Taloyhtiö Espoon Omenatorni hankki sydäniskurin

Espoolainen taloyhtiö päätti hankkia sydäniskurn taloyhtiöönsä parantamaan sydänturvaa.

Eloonjäämisketju – sydänpysähdyksestä nopeaan elvytykseen

Tunnetko eloonjäämisketjun 4 vaihetta? Ne kuvaavat sarjan toimenpiteitä joilla kaikilla on suuri vaikutus ihmisen mahdollisuuteen selviytyä sydänpysähdyksessä.

5 seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon defibrillaattorikaapin valinnassa

Mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi defibrillaattorillesi säilytyskaapin? Teimme oppaan, jossa on viisi tärkeätä kohtaa, jotka kannnattaa lukea ennen defibrillaattorikaapin ostoa.

Opas defibrillaattorin hankintaan

Mitä defibrillaattori maksaa - ja mitä sinun tulee ottaa huomioon defibrillaattoria ostaessa? Artikkelissa on vastaukset kysymyksiin ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Käypä hoito-suositusten keskeiset sanomat elvytyksestä ja defibrillaattorista

Käypä hoito-suositukset ovat riippumattomia, tutkimusnäyttöön perustuvia kansallisia hoitosuosituksia. Elvytyksestä kertovat suositukset on hyvä ottaa huomioon defibrillaattoria hankkiessa. 

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme säköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.