Sydänturva Helsinki Cup 2021- turnauksessa

Sydäniskuri joka kenttäalueella

Helsinki Cup – turnaus on pelattu jo vuodesta 1976 ja turnauksen taustalla on alusta lähtien ollut ajatus edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Sydänturva oli ensimmäistä kertaa kumppanina mukana Helsinki Cup tapahtumassa kesällä 2021.

Sydänturvalle liikunta ja urheilu, ja erityisesti lasten liikunta, ovat lähellä sydäntä, tämän vuoksi oli luonnollista että lähdimme mukaan turvaamaan sekä pelaajien että katsomon puolella olevia kannustusjoukkoja Helsinki Cup:ssa. 

17 kenttää – 17 sydäniskuria

Miten paransimme ja varmistimme sydänturvaa turnauksen aikana? Huolehdimme joka kenttäalueelle sydäniskurin, eli defibrillaattorin, saataville koko turnauksen ajaksi. Turnauksessa oli 17 kenttäaluetta ja jokaisella kenttäalueella Helsinki Cup:in oma kioski. Sydäniskurit päätettiin sijoittaa keskeisillä paikoilla sijainneisiin kioskeihin ja opastekyltit kioskien seiniin.

Opasteet ovat tärkeä osa sydänpysähdystilanteen auttamisketjua, sillä opasteiden avulla löydetään nopeasti sydäniskurin luokse hätätilanteessa. Onneksi sydäniskureita ei tarvittu turnauksen aikana käyttää!

Love the ball center

Love the ball center järjestettiin vuonna 2021 poikkeuksellisesti virtuaalisena, studio oli sijoitettu Olympiastadionille. Sydänturvan Teemu Piispanen kävi juttelemassa sydäniskureista juontaja Inka Korhosen kanssa. Katso koko haastattelu tästä: 

FC Hertta

Turnauksen päätteeksi Sydänturva halusi lahjoittaa sydäniskurin yhdelle seuralle. Yhdessä Helsinki Cup järjestäjän kanssa etsimme sopivaa kohdetta ja nopeasti löytyi aktiivinen jalkapalloseura, joka on aina suurella sydämellä mukana kaikessa; Joensuun FC Hertat!

Hertat sai Helsinki -Cup turnauksesta mukaan ZOLL AED Plus sydäniskurin, jonka he kertoivat laittavansa paikalliseen jalkapallohalliin turvaamaan kaikkien hallilla kävijöiden sydämiä. 

FC Hertta

Kesän kohokohta

Siinä missä Helsinki Cup -turnaus oli monen pienen (ja isommankin) jalkapalloilijan kesän kohokohta voimme rehellisesti sanoa, että kyllä se oli myös yksi Sydänturvan kohokohdista viime kesänä. Juuri remontoitu Olympiastadion oli upea, aurinko paistoi koko viikon ja tunnelma kentillä oli mahtava.

Olemme valmiit turvaamaan sydämiä Helsinki Cupissa myös jatkossa!

Tutustu

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.