Sertifikaatit

Laadun ja tehokkuuden dokumentointi

Laatu on kaiken tekemämme toiminnan keskiössä. Tavoitteenamme on toimittaa korkealaatuisia lääkinnällisiä laitteita. Etsimme ja arvioimme uusia toimittajia ja tuotteita aina laatua silmällä pitäen. Joka päivä toimimme määriteltyjen prosessien mukaisesti varmistaaksemme, että asiakkaamme eivät ainoastaan osta laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, vaan saavat myös laadukasta palvelua ja tukea.

Muokkaamme jatkuvasti työskentelytapojamme ja päivitämme prosessejamme ja toimintatapojamme vastaamaan muuttuvia markkina- ja viranomaisvaatimuksia. Sertifikaateilla on tässä suhteessa merkittävä rooli, sillä niiden avulla voimme osoittaa asiakkaille, kumppaneille ja sidosryhmille, että noudatamme lupaamaamme: Toimimme määriteltyjen ja tehokkaiden prosessien ja menettelyjen mukaisesti ylläpitääksemme korkeaa laatua kaikissa yrityksen toiminnoissa.

Sydänturva on osa Medidyne Oy:n toimintaa.

ISO 13485 -sertifiointi

Sydänturva / Medidyne organisaationa on ISO 13485 -sertifioitu. Sertifikaatti on osoitus tehokkaasta laadunhallintajärjestelmästä yrityksessämme.

ISO 13485 asettaa vaatimuksia laadunhallintajärjestelmille yrityksissä, jotka työskentelevät lääkinnällisten laitteiden parissa tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheessa tuotteen suunnittelusta huoltoon ja tukeen. Kansainvälinen standardi auttaa organisaatioita täyttämään johdonmukaisesti asiakkaiden ja sovellettavien säännösten turvallisuus- ja laatuvaatimukset lääkinnällisten laitteiden alalla.

Medidyne A/S, Medidyne AB, Medidyne AS ja Medidyne Oy on sertifioitu Bureau Veritaksen toimesta standardin EN ISO 13485:2016 mukaisesti.

ISO 13485

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.