fbpx

Sydänlehti

Sydänlehti sopii kaikille, jotka haluavat päivittää tietojaan ensiavusta ja siitä, mitä kuka tahansa voi tehdä kohdatessaan sydämenpysähdyksen saaneen henkilön. Julkaisemme ajantasaisia ohjeita, tuotetietoja, käyttäjien kokemuksia ja lääketieteellisiä tietoja sydämenpysähdyksestä.

Opas defibrillaattorin sijoittamiseen

Monet yritykset, organisaatiot, koulut sekä myös yksityiset henkilöt haluavat, että lähiympäristössä on saatavilla defibrillaattori. Olet hankkinut defibrillaattorin, mutta minne se sijoitetaan?

Näin parannat taloyhtiösi turvallisuutta sydäniskurilla

Vastuullisessa taloyhtiössä on tänä päivänä asukkaiden turvana sydäniskuri. Sydäniskuri on hätätilanteen sattuessa asukkaiden käytettävissä ja voi pelastaa ihmishengen.

Käytä sydäniskurin hankintaan leasingrahoitusta

Paranna sydänturvaa hankkimalla sydäniskuri edullisella leasingsopimuksella. Lue tästä lisää miten voimme auttaa sydäniskurin hankinnassa.

Viisi kiinnostavaa sydänfaktaa, joita et tiennyt

Sydän on yksi kehon tärkeimmistä elimistä. Mutta miten hyvin oikeastaan tunnet sydämesi ja miten paljon tiedät siitä? Olemme keränneet viisi hauskaa faktaa, joita et takuulla tiennyt.

Sydäniskurin hinta

Sydäniskureiden hinta Suomen markkinoilla vaihtelee jonkin verran. Mistä tämä johtuu ja mitä kannattaa ottaa huomioon kun suunnittelee sydäniskurin hankkimista.

Tositarina: Sydänpysähdys 27-vuotiaalla urheilijalla

27-vuotiaan Morten Berthelsenin tositarina siitä, miten hän sai äkillisen sydämenpysähdyksen. Ohikulkijoiden antaman nopean ja tehokkaan ensiavun ansiosta Morten pystyy kertomaan tarinansa.

Opas – Elektrodien vaihtaminen AED Plus -defibrillaattoriin

Defibrillaattori kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Defibrillaattorin tilailmaisimessa oleva vihreä merkki kertoo, että defibrillaattori on valmis käytettäväksi.

Opas – Paristojen vaihtaminen AED Plus -defibrillaattoriin

Defibrillaattori kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Defibrillaattorin tilailmaisimessa oleva vihreä tilailmaisin kertoo, että defibrillaattori on valmis käytettäväksi.

Rekisteröi defibrillaattorisi

Kun rekisteröit defibrillaattorisi, sen sijainti näkyy kaikille ja auttaa käyttäjiä sydänpysähdystilanteessa löytämään lähimmän defibrillaattorin luo.

Sydänpysähdys voi sattua kenelle tahansa

Sydänpysähdyksen voi saada mihin tahansa ikäryhmään kuuluva henkilö, mutta riski kasvaa iän myötä. Suunnilleen puolelle potilaista sydämenpysähdys tulee kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme säköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.