Sydänturva Yritysmaratonviestin Yhteistyökumppanina

Sydänturva yritysmaratonviestin yhteistyökumppanina

Osta sydäniskuri ja me lahjoitamme Lasten Liike-toiminnalle 100 euroa ja lisäksi vähennämme 100 euro tilauksesi loppusummasta! 

Yhteistyökumppanuus yritysmaratonviestin kanssa on Sydänturvalle suuri asia. Olemme iloisia, että pääsemme yhdessä turvaamaan suomalaisten työyhteisöjen sydämiä itse tapahtumapäivänä sekä jakamaan tietoisuutta sen tärkeydestä.

Nyt on win-win mahdollisuus parantaa sekä työpaikkasi sydänturvaa ja osallistua Lasten Liikkeen tukemiseen. Sydänturva lahjoittaa jokaisesta kampanjan (1.3 – 30.10.2022) aikana myydystä sydäniskurista 100 euroa Lasten Liikkeen -toimintaan. Tämän lisäksi vähennämme sydäniskun hinnasta 100 euroa.

Lahjoitus ja alennus myönnetään verkkokaupassamme kampanjakoodilla (YMV2022

 

Lasten Liike
Sydänturvan verkkokaupan kautta hankituista sydäniskureista lahjoitetaan 100€ Lasten Liikkeen toimintaan – kampanjakoodilla (YMV2022)

Osallistu kampanjaan ja tue Lasten Liikkeen toimintaa sydäniskurin hankinnalla. Kampanjaan osallistuminen edellyttää kampanjakoodin käyttämistä hankinnan yhteydessä Sydänturvan verkkokaupassa. Lahjoitettava summa kertyy lyhentämättömänä sekä ZOLL AED Plus- että ZOLL AED 3 -sydäniskureista eli defibrillaattoreista. 

TÄSTÄ OSTOKSILLE

ZOLL AED 3 -defirbillaattori
Sydäniskurilla parannat sydänturvaa

Defibrillaattori, kutsutaan myös sydäniskuriksi, on lähes huoltovapaa ja hankinta palvelee sydänturvan parantamisessa vuosien ajan. Sydänturvan valikoimissa olevien ZOLL AED Plus- ja ZOLL AED 3 -defibrillaattoreiden avulla mahdollistetaan avun nopea saanti sydänpysähdyksen sattuessa kohdalle.

ZOLL -defibrillaattorit tarjoavat markkinoiden ainoana sydäniskurimallina reaaliaikaisen elvytyspalautteen vakiona. Korkealaatuisella peruselvytyksellä ja välittömällä sydäniskurin käytöllä pelastetaan ihmishenkiä.

Kuka tahansa voi ja pystyy defibrillaattoria käyttämään. Sydäniskuri ohjaa elvyttäjää sydänpysähdyksen sattuessa ja antaa mahdollisuuden iskuun vain tarvittaessa – et voi tehdä mitään väärää tai potilaalle haitallista käyttäessäsi defibrillaattoria. 

Lasten liike- tukee lasten liikuntaa

Terveellinen, turvallinen ja liikkuva lapsuus tulisi olla kaikille itsestäänselvyys. Lasten Liike on koko liikuntayhteisön, koulujen sekä yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. Tukemalla Lasten Liikettä tuet lasten liikuntaa ja annat lapsille mahdollisuuden harrastaa.

Toimintaa koordinoi Suomen Olympiakomitea. Löydät lisätietoa Lasten Liikkeen toiminnasta täältä.

 

Sydänturva Yritysmaratonviestin Yhteistyökumppanina
ZOLL AED Plus and ZOLL AED 3 -defibrillaatori
Tue ja säästä

Ostamalla sydäniskurin Sydänturvan verkkokaupasta, tuet Lasten Liikkeen toimintaa ja säästät itse hankintahinnassa. 

Sydänturva lahjoittaa kampanja-ajan päätyttyä 31.10.2022, kerätyn lahjoitussumman lyhentämättömänä Lasten Liikkeelle. Alennus ostoksesta myönnetään heti. 

Pääset verkkokauppaan tästä.

Muista kampanjakoodi YMV2022 ostoskorissa jotta lahjoituksesi ja alennuksesi huomioidaan.

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.