Seinäteline mallille Cardiolife AED-3100

 65,00 (alv 0 %)  80,60 (sis. alv)

Seinäteline Cardiolife AED-3100-defibrillaattorin säilytykseen sisätiloissa. Seinäteline on muotoiltu erityisesti Cardiolife AED-3100 -defibrillaattorille. Seinään asennettuna teline on tukeva ja turvallinen. Seinäteline takaa, että defibrillaattori on hätätilanteessa helposti saatavilla. 

Käytetään Cardiolife AED-3100-defibrillaattorin kanssa ilman laukkua.

Huom: Seinäteline myydään ilman defibrillaattoria.

Lue lisää...

Seinäteline mallille Cardiolife AED-3100

Cardiolife AED-3100 defibrillaattorin ripustamiseen sisätiloissa

Kun sydänpysähdys sattuu, on tärkeätä, että defibrillaattori on käyttövalmis ja nopeasti löydettävissä. Seinäkiinnikkeellä varmistat, että defibrillaattori on näkyvillä ja helposti saatavilla. Seinätelineen avoimen muotoilun ansiosta defibrillaattoriin pääsee käsiksi nopeasti ja helposti.

Seinätelineen avulla varmistat defibrillaattorin näkyvyyden ja saavutettavuuden. Cardiolife AED-3100:n seinäteline on suunniteltu varmistamaan, että defibrillaattori on aina käden ulottuvilla hätätilanteessa.

Seinäteline on valmistettu kestävistä, korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat luotettavan suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. Seinäteline on suunniteltu niin että defibrillaattori on helppo sijoittaa ja helppo ottaa käyttöön hätätilanteessa. Asennus on yksinkertainen ja vaatii vain perustyökaluja. Seinäkiinnike on erinomainen ratkaisu lähes kaikkiin sisätiloihin, olipa kyseessä sitten koti, työpaikka tai paikallinen kuntokeskus.

Tekniset tiedot:
  • 20,9 cm x 16,5 cm (leveys x korkeus)
  • 2 mm ruostumatonta terästä: AISI 304 ruostumatonta teräs, korkealla korroosio kestävyydellä

Tämä seinäteline sopii Cardiolife AED-3100 defibrillaattorille ilman laukkua.

CA HSS NHK003

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.