Laerdal ‘Little Junior QCPR’ elvytysnukke

 339,00 (alv 0 %)  420,36 (sis. alv)

Laerdal ‘Little Junior QCPR’ elvytysnukke on kehitetty lasten elvytyksen tehokasta harjoittelua varten. Nukessa on QCPR-palautejärjestelmä, jonka avulla ohjaaja voi parantaa PPE-koulutuksen laatua, tehokkuutta ja oppilaiden sitoutumista.

  • Ilmatiet voi avata päätä kallistamalla ja leukaa nostamalla
  • Painallusten ”napsahdukset” antavat äänipalautteen painalluksen syvyydestä
  • Yksisuuntaisella venttiilillä varustetut ilmatiet on nopea ja helppo puhdistaa
  • Irrotettava/vaihdettava kasvomaski
Lue lisää...

Laerdal ‘Little Junior QCPR’ elvytysnukke

Hauska ja motivoiva

Objektiivinen palaute ja tulokset motivoivat oppilaita sekä kilpailemaan keskenään että parantamaan omia tuloksiaan. Kilpailuelementti tekee koulutuksesta jännittävämpää ja vuorovaikutteisempaa, ja tämän on dokumentoitu parantavan motivaatiota. Perinteisen menetelmän, jossa käytetään valmiusarviointia ja annetaan pisteet koulutuskertojen lopuksi, lisäksi Laerdal ‘Little Junior QCPR’ nukkea käyttää myös QCPR-kilpailuun, joka on aivan uusi keino tuoda oppilaat osallisiksi PPE-koulutukseen.

Parempi laatu lisää eloonjäämisastetta

Tutkimusten mukaan oikein tehty PPE on suoraan yhteydessä myönteisiin tuloksiin sydämenpysähdystapauksissa. Koulutuksen avulla voidaan parantaa läsnäolijoiden valmiuksia antaa PPE-elvytystä, mutta ohjaajien haasteena on pystyä antamaan tyydyttävää ja objektiivista palautetta heidän suorituksistaan.

Little Junioriin on nyt saatavissa palauteteknologia, jonka on osoitettu parantavan PPE-valmiuksia ja suorituksia.

Tavoitteena kehittyminen

Laerdal ‘Little Junior QCPR’ antaa ohjaajalle mahdollisuuden valvoa jopa kuutta oppilasta samanaikaisesti käsikäyttöisellä laitteella. QCPR-ohjaajan sovelluksen avulla suorituksia voi valvoa havainnollisesti, ja ohjaaja näkee, kuka oppilaista tarvitsee lisäohjausta. Näet nopealla silmäyksellä, kuka oppilaista ei paina tarpeeksi voimakkaasti, kuka ei paina oikeassa rytmissä ja kuka ventiloi liikaa. Oppilaat voivat seurata omia tuloksiaan QCPR-oppilaan sovelluksella tai järjestelmään kytketyllä SkillGuide-laitteella.

QCPR-mittauksen ja palauteteknologian tuomat mahdollisuudet:

  • Reaaliaikainen palaute painalluksista ja ventiloinnista
  • Yhteenveto koulutuskerran päätteeksi: kokonaispisteet ja parannusvinkkejä
  • Yksityiskohtaiset tiedot painallusten tauoista, syvyydestä ja nopeudesta, ventilointivolyymistä ja painallusten, ventilaatioiden ja syklien lukumäärä.
QCPR-oppilaan sovellus

Oppilaat voivat käyttää tätä sovellusta harjoitellessaan itsenäisesti. Lisäksi oppilaat voivat valmentaa toisiaan sovelluksen avulla.
Lataa sovellus App Storesta
Lataa Android-sovellus

128-01050

Videot

QCPR – Katso video

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.