Laerdal QCPR Upgrade Kit ‘Little Anne’ elvytysnukkeen

 119,00 (alv 0 %)  147,56 (sis. alv)

Onko sinulla jo Laerdal ‘Little Anne’? Olemassa olevan ‘Little Anne’ nuken voi päivittää nopeasti ja helposti Little Anne QCPR Upgrade Kit -päivityssarjan avulla.

Näin voit käyttää ‘Little Anne’ elvytysnukessasi QCPR-palauteteknologiaa, jonka avulla voit parantaa elvytyksen laatua, tehostaa harjoittelua ja parantaa oppilaiden motivaatiota.

Lue lisää...

QCPR Upgrade Kit

Laerdal ‘Little Anne’ elvytysnukkeen

QCPR-palauteteknologia auttaa ohjaajaa kehittämään elvytyksen laatua, tehostamaan harjoittelua ja motivoimaan oppilaita.

Ohjaaja voi valvoa jopa kuutta Laerdal ‘Little Anne QCPR’ nukkea ja valvoa samalla jopa kuutta oppilasta samanaikaisesti käsikäyttöisellä laitteella. Laerdal ‘Little Anne QCPR’:ään liittyvän ohjaajan sovelluksen avulla suorituksia voi valvoa havainnollisesti, ja ohjaaja näkee, kuka oppilaista tarvitsee lisäohjausta.

Näet nopealla silmäyksellä, kuka oppilaista ei paina tarpeeksi voimakkaasti, kuka ei paina oikeassa rytmissä ja kuka ventiloi liikaa.

Hauska ja motivoiva

Objektiivinen palaute ja tulokset motivoivat oppilaita sekä kilpailemaan keskenään että parantamaan omia tuloksiaan. Kilpailuelementti tekee koulutuksesta jännittävämpää ja vuorovaikutteisempaa, ja tämän on dokumentoitu parantavan motivaatiota.

Tavoitteena kehittyminen

Nukella voi seuraavia toimintojen avulla saada reaaliaikaista palautetta ja yhteenvedon elvytyssuorituksesta sekä automaattisia suosituksia elvytyksen kehittämiseen harjoittelukerran jälkeen. Palautetoiminto on yhteensopiva Laerdalin muiden QCPR-ratkaisujen kanssa, ja se on todettu helppokäyttöiseksi ja tehokkaaksi keinoksi parantaa suorituksia ja elvytyksen laatua.

QCPR-oppilaan sovellus

Oppilaat voivat käyttää tätä sovellusta harjoitellessaan itsenäisesti. Lisäksi oppilaat voivat valmentaa toisiaan sovelluksen avulla.
Lataa sovellus App Storesta
Lataa Android-sovellus

123-60750

Videot

QCPR Upgrade Kit – Katso asennusohje

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.