AED 3 -defibrillaattori

 1 995,00 (alv 0 %)  2 473,80 (sis. alv)

🚲 Kesäkampanjatuote. Säästä 100 euroa alennuskoodilla KESÄ24, syötä koodi ostoskorissa. Voimassa 11. elokuuta 2024 asti.

🚚 Heti saatavilla!

ZOLL AED 3:ssa on integroitu Real CPR Help -teknologia, joka antaa palautetta ja auttaa antamaan laadukasta elvytystä. Ainutlaatuiseen CPR Uni-Padz -elektrodiin integroitu anturi mittaa ja raportoi paineluelvytyksesi tiedot AED 3:een, joka antaa sinulle palautetta ja opastaa tekemään kaiken oikein.

ZOLL AED 3 -defibrillaattorin mukana tulee yleiselektrodi, jota voi käyttää sekä lapsille että aikuisille. Laite siirtyy helposti painiketta painamalla aikuistilasta lapsitilaan – elektrodia vaihtamatta. 

Toimitussisältö:
  • ZOLL AED 3 -defibrillaattori
  • Elvytyspalautteellinen CPR Uni-Padz yleiselektrodi
  • ZOLL AED 3 -defibrillaattorin paristot
  • Kylttipakkaus, sisältää tarroja ja A4-julisteen ”Ohjeet sydänpysähdyksen ensiapuun” (paperi)
Lue lisää...

ZOLL AED 3 – defibrillaattori

Entistä parempaa apua ensiavun antajalle

ZOLL AED 3 -defibrillaattori on helppo käyttää, helppo ylläpitää ja helppo omistaa. Integroitu Real CPR Help® antaa ensiavun antajille arvokasta apua, itseluottamusta ja hallintaa painelu-puhalluselvytyksen antamiseen.

Helppo käyttää

ZOLL AED 3:ssa on integroitu Real CPR Help -teknologia, joka antaa palautetta ja auttaa antamaan laadukasta elvytystä. Ainutlaatuisissa CPR Uni-Padzeissa on integroitu sensori, joka mittaa ja raportoi painalluksesi AED 3:een. Tämän jälkeen laite auttaa sinua painelemaan rintaa oikealla nopeudella ja painalluksen syvyydellä näytössä näkyvien viestien ja ilmaisimen avulla.

Saat defibrillaattorilta yksinkertaista ja tarkkaa ohjeistusta koko elvytyksen ajan (aikuinen potilas) kuvien ja ääni- ja tekstimuotoisten viestien avulla, esim. “Paina kovempaa” ja “hyvä elvytys”. Isossa värinäytössä näkyy alaspäin laskeva kello, joka näyttää jäljellä olevan ajan seuraavaan analyysiin, kulunut kokonaisaika sekä annettujen impulssien määrä. Se on tärkeää tietoa, josta apua paikalle saapuville pelastusammattilaisille.

Sijoita defibrillaattori elvytyksen aikana paikkaan, josta näet sen mahdollisimman hyvin. Aseta se kyljelleen useimpien muiden defibrillaattorien tavoin tai pystyyn niin, että näet näytön tiedot yhtä helposti kuin ammattikäyttöön tarkoitetusta defibrillaattorista.

CPR Uni-Padz

Ainutlaatuiset CPR Uni-Padzit ovat markkinoiden ainoat elektrodit, joita voi käyttää sekä lapsille että aikuisille. Niiden käyttöikä on viisi vuotta. CPR Uni-Padz -elektrodit rekisteröivät ja raportoivat elvyttäjät painallukset AED 3 -defibrillaattoriin.

Lapsitila

Vaihda lapsitilaan painamalla AED 3 -defibrillaattorin etupuolella olevaa ”lapsipainiketta”. Elektrodeja ei tarvitse vaihtaa, koska yleismallisia CPR Uni-Padzeja voi käyttää sekä lapsilla että aikuisilla. ZOLL AED 3:lla voidaan elvyttää lasta helposti yhdellä painikkeen painalluksella.

Minimaaliset tauot

Rapid Shock tarjoaa markkinoiden nopeimman analyysiajan ja analysoi myös käynnissä olevien paineluiden aikana. AED 3 on defibrillaattori, joka pystyy defibrilloimaan jo viidessä sekunnissa (uusilla paristoilla) PPE:n jälkeen. Tutkimusten mukaan paineluelvytyksen ja sähköimpulssin välisen ajan minimoiminen parantaa henkiinjäämisen todennäköisyyttä.

Helppo ylläpitää

AED 3 on helppo ylläpitää integroidun Program Management Onboard -toiminnon ansiosta. Toiminto raportoi säännöllisesti AED 3:n kulloisenkin tilan. Defibrillaattoria ei tarvitse käydä tarkistamassa manuaalisesti. Sen sijaat saat ilmoituksen sähköpostiisi, jos defibrillaattorissa on ilmennyt vika.

Plus Trac ja Management Onboard -ohjelma wifin kautta

Management Onboard™ -ohjelma takaa, että defibrillaattorisi on aina valmiina käyttöön.

Rekisteröi AED 3 -defibrillaattorisi verkossa ZOLL PlusTrac™ AED Program Management Systemiin. Yhdistä sitten AED 3 -defibrillaattori wifi-verkkoon. Program Management Onboard raportoi säännöllisesti AED 3:n tilan PlusTraciin jokaisen itsetestauksen jälkeen. Jos AED 3 -defibrillaattorissa ilmenee vika tai raportointi ei onnistu, PlusTrac -toiminto lähettää sinulle välittömästi sähköpostiviestin.

PlusTracin avulla voit myös kirjautua laitteeseen ja tarkastella sen tilaa, esim. tarkistaa paristojen ja elektrodien viimeisen käyttöpäivän sekä valvoa ensiavun antajiesi koulutusta ja asettaa säännöllisiä sähköpostiraportteja.

AED 3 -defibrillaattoria varten ei tarvitse ostaa erillisiä laitteita tai ohjelmistoja, eikä defibrillaattorista tule kuluja ensimmäisen vuoden aikana.

Helppo omistaa

AED 3 -defibrillaattori on helppo omistaa, koska sen juoksevat kustannukset ovat yllättävän pienet. Sekä AED 3 -defibrillaattorin paristojen että yleismallisten CPR Uni-Padz -elektrodien käyttöikä on viisi vuotta, joten niiden uusiminen on ajan mittaan helpompaa ja halvempaa. Koska CPR Uni-Padz -elektrodeja voi käyttää sekä lapsilla että aikuisilla, AED 3 -defibrillaattoriin ei tarvitse ostaa erillisiä elektrodeja lapsen elvyttämistä varten.

Defibrillaattorilla on kahdeksan vuoden takuu.

Elektrodeilla on ainutlaatuinen viiden vuoden käyttöikä. Mikään muu defibrillaattori ei muunnu lapsen elvyttämiseen sopivaksi laitteeksi yhdellä painikkeen painalluksella – eikä toimi ensimmäisiä 10:tä vuotta vain yhdellä elektrodien ja paristojen vaihdolla.


ZOLL AED 3 defibrillaattorin ohjevideot

Olemme tehneet sarjan ohjevideoita, jotka osoittavat kuinka helppoa ZOLL AED 3 -defibrillaattorin käyttö on.
Katso videot täällä

Valtuutettu defibrillaattorien jälleenmyyjä

Sydänturva on ZOLLin defibrillaattoreiden valtuutettu jälleenmyyjä Siksi voit olla turvallisin mielin, kun ostat defibrillaattorin meiltä.
Lue tästä lisää auktorisoidusta jälleenmyyjästä

850100120121

Videot

Helppo käyttää. Helppo omistaa. Helppo ylläpitää. Uusinta teknologiaa.

ZOLL AED 3 defibrillaattorin ohjevideot

Olemme tehneet sarjan ohjevideoita, jotka osoittavat kuinka helppoa ZOLL AED 3 -defibrillaattorin käyttö on.
Katso videot täällä

Esitteet

ZOLL AED 3 -esite

ZOLL AED 3 – Tekniset tiedot

PlusTrac-ohjelma

ZOLL AED ohjausjärjestelmä

Interaktiivinen verkkopohjainen AED-ohjausjärjestelmä takaa, että defibrillaattorisi on toimintavalmis ja yhteensopiva ja että saat oikeat tukipalvelut.

Esittelyssä ZOLL AED PlusTrac:

 

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.