AED Plus -defibrillaattori

 1 495,00 (alv 0 %)  1 853,80 (sis. alv)

🚚 Heti saatavilla!

ZOLL AED Plus -defibrillaattori on tukeva, helppokäyttöinen ja Suomen yleisin defibrillaattori. ZOLL AED Plus täyttää kaikki defibrillaattoreita koskevat vaatimukset ja tekniset määritykset.

ZOLL AED Plus -defibrillaattori opastaa sinua kaikissa elvytyksen eri vaiheissa. Mukana tulevan CPR-D Padz -elektrodin sisäänrakennettu REAL CPR Help järjestelmä mittaa ja rekisteröi elvytystä – ja antaa palautetta elvytyksen laadusta.

Toimitussisältö:
  • ZOLL AED Plus -defibrillaattori
  • Elvytyspalautteellinen CPR-D Padz -elektrodi
  • ZOLL AED Plus -defibrillaattorin paristot 
  • Laukku tai seinäkiinnike (valitse alta)
  • Tarvikepakkaus;  sakset, puhalluselvytys suoja, höylä ja kertakäyttöpyyhe
  • Kylttipakkaus, sisältää opastetarroja ja A4-julisteen ”Ohjeet sydänpysähdyksen ensiapuun” (paperi)
Lue lisää...

ZOLL AED Plus -defibrillaattori

Defibrillaattorin sisäänrakennettu REAL CPR Help järjestelmä mittaa ja rekisteröi elvytystä – ja antaa palautetta, joka auttaa elvyttämään oikein.

Suunniteltu graafiseksi ja käyttäjäystävälliseksi

AED Plus defibrillaattorin ainutlaatuinen graafinen käyttöliittymä – kuvien yhteydessä on teksti ja suomenkielinen ääniopastus – opastaa ensiavun antajaa elvytyksen antamisessa vaihe vaiheelta. Kuviin liittyvät havainnolliset merkkivalot auttavat toimimaan oikein – ja oikeassa järjestyksessä. Kuviin liittyvä teksti ja ääni auttavat tekemään tärkeät toimenpiteet, jotka voivat pelastaa ihmishengen.

Helppokäyttöinen elektrodi

AED Plus defibrillaattorissa on ZOLLin patentoidut elvytyspalautteellinen CPR-D Padz -elektrodi pari. Elvytyksen yhteydessä elektrodi on nopea kiinnittää hoidettavaan – ja näin säästetään elintärkeitä sekunteja.

Katso koulutusvideoistamme, miten helppo elektrodi on sijoittaa oikein.

Ainutlaatuinen elvytyksen palautejärjestelmä

ZOLLin patentoidut elektrodit mittaavat elvytyksessä annettavien painallusten nopeutta ja syvyyttä. Laitteen ääni kertoo koko ajan, onko elvytys tehokasta ja oikeanlaista – ja opastaa ilmoittamalla esim. ”Paina kovempaa” tai ”Hyvä elvytys”. Lisäksi laite auttaa noudattamaan suositeltua nopeutta.

Katso koulutusvideoistamme, miten annat elvytystä ZOLL AED Plus defibrillaattorin avulla ja kuinka laite opastaa käyttäjää. 

Automaattinen itsetestaus ja 7 vuoden takuu

Automaattinen itsetestaus varmistaa, että defibrillaattori on aina käyttövalmis. Laitteen etupuolella oleva statusilmaisin näyttää, onko defibrillaattori käyttövalmis. Statusilmaisinta on syytä tarkistaa säännöllisesti.

Laitteella on seitsemän vuoden takuu.

Vähemmän ylläpitoa ja pienemmät huoltokulut

AED Plus defibrillaattorissa käytetään edullisia ja ympäristöystävällisiä paristoja. Paristot on helppo vaihtaa, ja ne kestävät valmiustilassa viisi vuotta. Myös elektrodien käyttöikä on viisi vuotta. Siten huoltokuluja aiheutuu valmiustilassa vain paristojen ja elektrodien uusimisesta viiden vuoden välein.

Tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne

Virheiden pelko on suuri este sydänpysähdyspotilaan auttamiseen. Siksi defibrillaattori ei saa vaikuttaa monimutkaiselta ja pelottavalta. AED Plus defibrillaattori onkin muotoiltu ”vaarattomaksi”, ja vihreän värin ansiosta laite näkyy hyvin.


ZOLL AED Plus defibrillaattorin ohjevideot

Olemme tehneet sarjan ohjevideoita, jotka osoittavat kuinka helppoa ZOLL AED Plus -defibrillaattorin käyttö on.
Katso videot täällä

Valtuutettu defibrillaattorien jälleenmyyjä

Sydänturva on ZOLL defibrillaattoreiden valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa ja voit olla turvallisin mielin, kun ostat defibrillaattorin meiltä.
Lue tästä lisää auktorisoidusta jälleenmyyjästä

20100000101011210

Kun kohtaat sydämenpysähdyspotilaan

Näin voit auttaa pelastamaan ihmishengen…

Ennen ammattimaisen avun saapumista annettava ensiapu on tärkeää sekä lääkärityön että potilaiden henkiinjäämisen kannalta.

Monet eivät uskalla yrittää antaa ensiapua, koska ovat epävarmoja siitä, toimivatko he oikein, tai pelkäävät tekevänsä virheitä. Se ei ole kuitenkaan oikeastaan niin vaikeaa – lisäksi defibrillaattori opastaa sinua koko ajan ja kertoo, mitä sinun pitää tehdä.

Alla olevassa videossa ensihoitaja Michael Byskov neuvoo, mitä pitää tehdä, jos kohtaat sydämenpysähdyspotilaan.

Esitteet

Pelasta elämä AED:n avulla

ZOLL AED Plus -esite

ZOLL AED Plus – Tekniset tiedot

ZOLL AED Plus – Tietojen lukeminen

ZOLL AED Plus – Elektrodin ja paristojen vaihto-opas

Ohjelmiston päivittäminen

Päivitä ZOLL AED Plus -defibrillaattorisi uusimpien ERC 2015 -ohjeiden mukaiseksi

AED Plus Software on täysin vuoden 2015 ERC (European Resuscitation Council) -ohjeiden mukainen. Kaikki ZOLL AED -defibrillaattorit voi päivittää, riippumatta defibrillaattorin iästä.

Yksityiskohtaiset ohjeet

Näin päivität ZOLL AED Plus -defibrillaattorisi ERC:n uusimpien 2015-ohjeiden mukaiseksi..

1) Näin päivität ZOLL AED Plus -defibrillaattorisi ERC:n uusimpien 2015-ohjeiden mukaiseksi.
Yksityiskohtaiset päivitysohjeet AED Plus -defibrillaattorille

2) Lataa ja asenna AED Plus ZAS software
Lataa AED Plus ZAS software

3) Päivitä defibrillaattori
Noudata päivitysohjetta kohdasta 1.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

– ZOLL AED Plus -defibrillaattorin päivittäminen ERC 2015 -ohjeiden mukaiseksi

Miten voin päivittää vanhan AED Plus -defibrillaattorin, jotta se vastaa ERC 2015 -ohjeita?
Helpoin tapa päivittää AED Plus -defibrillaattori on ladata ZOLL Administrative Software (ZAS v6.24) -ohjelmiston uusin versio verkkosivustosta www.zoll.com. Kun olet ladannut ohjelmiston, se on zip-kansiossa tietokoneellasi. Avaa se ja aja ”AED Plus Software Upgrade Setup” -niminen sovellus. Se asentaa ZAS v6.24:n tietokoneellesi ja asentaa työpöydällesi kuvakkeen, jossa lukee “ZAS Upgrade Wizard”. Kun avaat kuvakkeen, käynnistyy ohjattu päivitystoiminto ”Upgrade Wizard”, joka käyttää ZAS v6.24 -ohjelmaa AED Plus -defibrillaattorisi päivittämiseen.
Pitääkö minun antaa itsestäni tietoja, kun lataan ZAS-ohjelman?
Kyllä. Sinun on annettava mm. nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä päivitettävän AED Plus -defibrillaattorin sarjanumero. Sarjanumero on viivakoodin yhteydessä defibrillaattorin takapuolella.
Onko olemassa yksityiskohtaisempia ohjeita ohjelmiin ZAS v6.24 ja ZAS Upgrade Wizard?
Kyllä. ZAS v6.24:n asentamista ja AED Plus -defibrillaattorin päivittämistä koskevia ohjeita löytyy samasta zip-kansiosta, joka voit ladata verkosta.
Mitä muutoksia ZAS Upgrade Wizard tekee AED Plus -defibrillaattoriini?
Tärkein ZAS v6.24:ään liittyvä muutos on syvemmät painallukset. Paineluelvytyksen ”palkkimittaria” ja viestejä PAINA KOVEMPAA ja HYVÄ ELVYTYS on muutettu niin, että hyvän painalluksen syvyyden tulee nyt olla vähintään 5 cm – ei enää 4–5 cm.

ERC:n vuoden 2010 elvytysohjeiden mukaan paineluelvytyksessä rintakehää tulee painaa vähintään 5 cm:n syvyyteen asti, mutta ohjeissa kuitenkin todetaan seuraavasti: ”Ei ole suoraa näyttöä siitä, että rintakehän painelusta aiheutuvat vammat liittyisivät painalluksen syvyyteen, eikä tutkimuksissa myöskään ole määritetty painelusyvyyden ylärajaa.” Suosituksena kuitenkin on, ettei rintakehän painallussyvyys olisi suurikokoisilla aikuisillakaan enempää kuin 6 cm.” (Resuscitation 81, 2010, s. 1283).

Palkkimittarin ylin linja vastaa 5 cm:n syvyyttä ja alin linja 6 cm:n syvyyttä – ERC:n mukaan hyvä painallus on näiden ilmaisinlinjojen välillä.

Tekeekö ZAS v6.24 muita muutoksia AED Plus -defibrillaattoriini?
Kyllä. Tällaisia muutoksia on kaksi:

1) Ennen elektrodien potilasimpedanssin määritystä annettavat viestit (OLE RAUHALLINEN, TARKISTA, ONKO POTILAS TAJUISSAAN, KUTSU APUA) annetaan vain kerran. Aiemmissa AED Plus -versioissa nämä viestit tulivat aina kaksi kertaa..

2) Jotta Real CPR Help® pystyisi auttamaan sinua mahdollisimman hyvin koko kahden minuutin pituisen painelujakson ajan, viestien PAINA KOVEMPAA ja HYVÄ ELVYTYS mahdollinen päivitys nollautuu 30 sekunnin välein. Siten Real CPR Help® ei enää anna viestejä ”PAINA KOVEMPAA, PAINA KOVEMPAA, HYVÄ ELVYTYS” vain kerran kahden minuutin välein. Samat viestit voivat nyt tulla 15 sekunnin välein. Jos kaikki painallukset ovat hyvä, laite ei edelleenkään anna viestiä.

Voinko tilata infrapunaportin (IrDA) Medidyneltä?
Kyllä. IrDA-portteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@sydanturva.fi tai puhelimitse numerosta +358 20 734 4350.
Vaikuttaako AED Plus -defibrillaattorini ikä jotenkin päivityksiin? Onko sillä merkitystä, miten kauan edellisestä ohjelmistopäivityksestä on?
Ei. ZAS v6.24:llä päivitys onnistuu vaikka ensimmäisestä AED Plus -ohjelmistoversiosta.
Mistä näen, mikä ohjelmistoversio AED Plus -defibrillaattorissani on?
Tee manuaalinen itsetestaus painamalla on/off-painiketta yli 7 sekunnin ajan. Kun testi on valmis, näytössä näkyy numerosarjoja. Numero, jonka edessä on P-kirjain, on käytössä oleva ohjelmistoversio. Jos P:n jälkeinen numero on 6.24, AED Plus -defibrillaattorisi on päivitetty 2010 ERC -ohjeiden mukaiseksi.

Paristojen vaihtaminen

Tarvitsetko uusia paristoja tai elektrodeja?

Defibrillaattori kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Vihreä merkki laitteen etupuolella olevassa statusilmaisimessa ilmaisee, että defibrillaattori on käyttövalmis.

Sekä paristojen että elektrodien käyttöikä on valmiustilassa 5 vuotta. Viimeinen käyttöpäivä on merkitty keltaiseen etikettiin tai itse elektrodipakkaukseen.

Video – näin vaihdat ZOLL AED Plus ‑defibrillaattoriin uudet paristot ja elektrodit

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.