CPR-D-tarvikepaketti

 34,00 (alv 0 %)  42,16 (sis. alv)

CPR-D-tarvikepaketti sisältää elvytyksessä ja defibrilloinnissa tarvittavat lisätarvikkeet. 

CPR-D-tarvikepaketin sisältö:

  • Suusuoja
  • Sakset
  • Partahöylä
  • Kuivauspyyhe

 

Lue lisää...

CPR-D tarvikepaketti

Tarvikepaketti hätätilanteisiin

Pienikokoinen ja kattava tarvikepaketti sisältää tarvittavat välineet, jotta voit suorittaa elvytyksen ja ensiavun tehokkaasti. Olitpa sitten terveydenhuollon ammattilainen, ensiauttaja tai huolestunut sivustakatsoja, tarvikepaketin avulla olet valmis toimimaan nopeasti, kun jokainen sekunti ratkaisee.

CPR-D-tarvikepaketti sisältää useita tärkeitä tarvikkeita, jotka on pakattu siististi pieneen pussiin, josta ne ovat kätevästi ja nopeasti saatavilla. Alla kuvattuna tarvikepussin sisältöä:

Suusuoja puhalluselvytykseen

Puhallussuojan avulla voit suorittaa turvallisen ja tehokkaan elvytyksen ja estät samalla suoran kosketuksen potilaan suuhun ja kehon nesteisiin. Kertakäyttöinen suusuoja vähentää mahdollisten tautien siirtymistä pelastajan ja potilaan välillä elvytystoimien aikana.

Sakset

Mukana on sakset vaatteiden tai materiaalien leikkaamista varten, jotta saadaan potilaan rintakehä paljaaksi ja voidaan kiinnittää defibrillaattorin elektrodit potilaalle. Hätätilanteissa nopeus on tärkeää, ja leikkaamalla tai repimällä vaatteet säästetään arvokkaita sekunteja.

Partahöylä

Kun käytetään defibrillaattoria, on tärkeää, että elektrodit kiinnittyvät potilaan paljaaseen rintaan. Mikäli potilaalla on runsaasti rintakarvoitusta, vaikeuttaa tämä elektrodien kiinnittymistä. Tästä syystä tarvikepakkauksessa on partahöylä, jolla voi höylätä karvoituksen elektrodien kiinnityskohdista.

Kuivauspyyhe

Kuivauspyyhettä käytetään tarvittaessa potilaan rintakehän kuivaamiseen, mikäli iho on esim. hikinen. 

CPR-D tarvikepaketti on helppo ottaa mukaan: kuljettaa mukana laukussa, autossa tai osana ensiaputarvikelaatikkoa. Kun hätätilanteessa jokainen minuutti on tärkeä, voi näiden kriittisten tarvikkeiden nopea saatavuus olla ratkaisevaa.

8900080701

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.