CA HSS101GSMP -defibrillaattorikaappi – ulkotiloihin, lisäpakkassuoja, anturi, vilkkuvalo ja SMS-viestitoiminto

 1 945,00 (alv 0 %)  2 411,80 (sis. alv)

Ulkokäyttöön tarkoitettu defibrillaattorikaappi, jossa on anturi, sininen vilkkuvalo, SMS-viestitoiminto ja lisäpakkassuoja -40 °C:seen asti. Kaapin hälytys aktivoituu, kun kansi avataan ja järjestelmä lähettää viestin ”DOOR_OPEN”.

CA HSS101GSMP -defibrillaattorikaappi on tukeva ja säänkestävä kaappi, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan päivällä ja yöllä – ympäri vuoden. 

Sopii kaikille markkinoilla oleville defibrillaattoreille.

Huomio: Kaappi myydään ilman defribrillaattoria ja SIM-korttia.

Lue lisää...

CA HSS101GSMP -defibrillaattorikaappi

Ulkokäyttöön tarkoitettu defibrillaattorikaappi, jossa on anturi, sininen vilkkuvalo, SMS-viestitoiminto ja lisäpakkassuoja

Luja ja säänkestävä CA HSS101GSMP -defibrillaattorikaappi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan päivällä ja yöllä – ympäri vuoden.

Kaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se on lämpöeristetty, ja siinä on lämpölasiluukku. Kaappi on varustettu ylimääräisellä etulämmityselementillä, joka suojaa pakkaselta -40 °C:seen asti.

Kaapin hälytys aktivoituu, kun kansi avataan. Hälytyksen yhteydessä sireeni soi ja defibrillaattorin sininen valo vilkkuu ja järjestelmä lähettää SMS-viestin hälytyksestä laitteen vastuuhenkilölle.

Kaapissa on GSM-toiminto, joka mahdollistaa SMS-viestien lähettämisen CA-huolto-ohjelmaan ja omaan matkapuhelimeen. Jos kansi avataan, järjestelmä lähettää viestin ”DOOR_OPEN”. Kaappia voi valvoa ja siten varmistaa, että se toimii optimaalisesti ympäri vuorokauden (virta, lämmitys, ilmanvaihto, varmuusakku). SIM-kortti ei sisälly toimitukseen.

Kaapissa ei ole lukkoa, jotta defibrillaattori on kaikkien saatavilla. 

  • Mitat (l x k x s): 55 x 50 x 28 cm
  • Kytketään verkkovirtaan. Virtalähde sisältyy
  • Kaapin asennus vaatii valtuutetun sähköasentajan.
CA HSS101GSMP

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.