Elvytyssuoja puhalluselvytykseen

 6,50 (alv 0 %)  8,06 (sis. alv)

Pocket Mask -elvytyssuoja on käytetyin puhalluselvytysnaamari. Tuotteeseen kuuluu läpinäkyvä naamari, joka asetetaan potilaan nenän ja suun päälle, yksisuuntainen venttiili, johon puhalletaan ja joka suojaa bakteereilta ja viruksilta, sekä happiliitäntä, jonka kautta voidaan antaa lääkehappea.

Sopii sekä lapsille että aikuisille.

Pocket Mask -elvytyssuoja on läpinäkyvä, joten elottoman henkilön eritteet ja veri on helppo nähdä. Pocket Mask -elvytyssuojaa käytetään kahden käden tekniikalla, jotta puhallettava ilma ei pääse vuotamaan elvytyssuojasta.

Lue lisää...

POCKET MASK -ELVYTYSSUOJA

Taskuun mahtuva suoja puhalluselvytystä varten.

Näin käytät Pocket Mask -elvytyssuojaa:

1. Asetu polvillesi elottomat henkilön hartioiden viereen. Ota elvytyssuoja kotelosta ja avaa naamari työntämällä sisäpuolelta. Aseta venttiili suukappaleeseen.

2. Aseta naamarin alareuna elottoman henkilön alahuulen ja leuan välissä olevaan koloon. Aseta naamarin muu osa potilaan suun ja nenän päälle. Jos naamarissa on joustava nauha, sen voi asettaa potilaan pään taakse niin, että naamari pysyy paikallaan antaessasi paineluelvytystä.

Elvytyssuoja puhalluselvytykseen

3. Paina naamarin alaosa kasvoja vasten ja nosta samalla leukaa. Paina naamarin yläosaa henkilön kasvoja vasten C-kirjaimen muotoon asetetuilla peukalolla ja etusormella. Taivuta potilaan päätä taaksepäin niin, että ilmatiet avautuvat, kun annat puhalluksia.

4. Puhalla tasaisesti suukappaleeseen, kunnes rintakehä nousee. Pidä ote ja tee toinen puhallus.

Elvytyssuoja puhalluselvytykseen

 

TDM-PM-250

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.