Laerdal QCPR Upgrade Kit ‘Little Junior’ elvytysnukelle

 119,00 (alv 0 %)  147,56 (sis. alv)

Kaikki Laerdal ‘Little Junior’ ja ‘Little Junior QCPR’ elvytysnuket voidaan päivittää nopeasti ja helposti QCPR Upgrade Kit -päivityssarjan avulla.

Päivitetty elvytysnukke käyttää QCPR-palautetekniikkaa, joka auttaa ohjaajaa parantamaan elvytyksen laatua, tehostamaan koulutusta ja motivoimaan opiskelijoita.

Sopii seuraaville:
  • Laerdal ‘Little Junior’ elvytysnukke
  • Laerdal ‘Little Junior QCPR’ elvytysnukke
Lue lisää...

Laerdal QCPR Upgrade Kit ‘Little Junior’ elvytysnukelle

Kaikki Laerdal ‘Little Junior’ -harjoitusnuket voidaan päivittää helposti ja nopeasti QCPR-päivityssarjalla.

Päivitetty harjoitusnukke käyttää QCPR-palautetekniikkaa, joka auttaa ohjaajaa parantamaan elvytyksen laatua, tehostamaan koulutusta ja motivoimaan opiskelijoita.

Ohjaaja-sovellus tarjoaa selkeän yleiskatsauksen. Ohjaaja voi seurata jopa 6 opiskelijan suoritusta samanaikaisesti pienestä kämmenlaitteesta. Ohjaaja havaitsee välittömästi oppilaan, joka tarvitsee ohjausta laadukkaan elvytyksen antamisessa.

Hauskaa ja motivoivaa harjoittelua

Objektiivisen palautteen ja tulosten avulla opiskelijat motivoituvat paitsi kilpailemaan keskenään myös yrittämään parantaa omaa tulostaan. Kilpailuelementti tekee harjoittelusta jännittävän ja interaktiivisen, joka todistetusti parantaa oppimisen motivaatiota.

Parannusta mittauksen avulla

Seuraavia ominaisuuksia voidaan käyttää nuken kanssa saadakseen reaaliaikaista palautetta ja yhteenvedon elvytystehosta sekä automaattisia suosituksia elvytyksen parantamiseksi harjoittelun jälkeen. Palautetoiminto on yhteensopiva muiden Laerdal QCPR -ratkaisujen kanssa, ja sen on osoitettu olevan käyttäjäystävällinen ja tehokas elvytyksen ja laadun parantamiseksi.

Päivityssarja sisältyy:
  • Kylkilevy QCPR-anturilla
  • PPE-tarra ja sijaintiohjeet
  • Kompressireflektori
  • Painelu jousi
  • QCPR-tarra ja laukkuun kiinnitettävä merkki
  • Paristot
  • QCPR-ohjaajan sovellus

Sovelluksen avulla ohjaaja saa yhteenvedon jopa kuudesta nukesta samanaikaisesti. Ohjaaja voi omien havaintojensa ja sovelluksen palautteen avulla valmentaa opiskelijoita helposti ja nopeasti.

Lataa sovellus App Storesta

QCPR-oppilaan sovellus

Oppilaat voivat käyttää tätä sovellusta harjoitellessaan itsenäisesti. Lisäksi oppilaat voivat valmentaa toisiaan sovelluksen avulla.
Lataa sovellus App Storesta
Lataa Android-sovellus

Sopii seuraavien tuotteiden kanssa:
128-60750

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.