Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ Kokovartalomalli

 2 849,00 (alv 0 %)  3 532,76 (sis. alv)

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ on kokovartalomallinen elvytysnukke. Nukke ja yhteensopivat palauteyksiköt on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niiden käyttöönotto käy nopeasti. Näin käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytysharjoitteluun.

QCPR-teknologian avulla sekä kurssin ohjaaja että osallistujat pystyvät tehokkaammin seuraamaan ja rekisteröimään elvytyssuoritukset, mikä tehostaa koulutusta ja lisää sen arvoa.

Tekniikan avulla voit
  • Tarjoaa tehokkaampaa koulutusta sekä yksittäisille opiskelijoille että koko kurssille
  • Voit harjoitella haluamassasi paikassa
  • Arvioi useiden henkilöiden suorituksia reaaliaikaisesti
  • Antaa koko ryhmälle debriefing-palautteen keskittyen samalla yksilösuorituksiin

Tuote ei ole varastotuote, joten toimitusaika voi olla pitkä

Lue lisää...

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukke

Realistinen, kulutuskestävä ja mukana kulkeva

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukke ja yhteensopivat palauteyksiköt on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niiden käyttöönotto käy nopeasti. Näin käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytysharjoitteluun.

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’:ssä on realistinen anatomia, ja se on täysin ohjeistuksen mukainen. Käyttäjä saa tuntuman oikeasta rintakehän vastuksesta, näkee rintakehän nousun ventilaation aikana ja voi harjoitella pään kallistusta / leuan nostoa hengitysteiden avaamiseksi.

Ventilaatiojärjestelmä tuottaa realistisen rintakehän nousun BMV- (pussi-venttiili-maski) ja MTM-tekniikoilla (suusta-suuhun). Mukana tulee kolme erilaista rintakehän jousta (pehmeä, vakio, kova), joiden avulla rintakehän simuloitua painallusta voi säätää yleisimmällä painallusvoiman vaihteluvälillä (30–60 kg) niin, että saadaan aikaan ohjeiden mukainen painallussyvyys.

QCPR – Training sovellus

Tämän sovelluksen avulla ohjaaja voi seurata tarkasti jopa kuuta nukkea samanaikaisesti. Omien havaintojen ja sovelluksen antaman palautteen avulla ohjaaja voi helposti ja nopeasti ohjeistaa oppilaita.
Lataa sovellus App Storesta
Lataa Android-sovellus

171-01260

Videot

Resusci Anne- ja Resusci baby QCPR

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.