Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ Torso ja ilmateillä varustettu pää.

 3 099,00 (alv 0 %)  3 842,76 (sis. alv)

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukke ja yhteensopivat palauteyksiköt on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niiden käyttöönotto käy nopeasti. Näin käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytysharjoitteluun.

‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukessa on ilmateillä varustettu pää, jonka avulla hengitysteiden tehokkaita käsittelytekniikoita voi harjoitella realistisesti.

QCPR-teknologian avulla sekä kurssin ohjaaja että osallistujat pystyvät tehokkaammin seuraamaan ja rekisteröimään elvytyssuoritukset, mikä tehostaa koulutusta ja lisää sen arvoa.

Tekniikan avulla voit
  • Tarjoaa tehokkaampaa koulutusta sekä yksittäisille opiskelijoille että koko kurssille
  • Voit harjoitella haluamassasi paikassa
  • Arvioi useiden henkilöiden suorituksia reaaliaikaisesti
  • Antaa koko ryhmälle debriefing-palautteen keskittyen samalla yksilösuorituksiin

Tuote ei ole varastotuote, joten toimitusaika voi olla pitkä.

Lue lisää...

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukke

Torso ja ilmateillä varustettu pää

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’ elvytysnukke ja yhteensopivat palauteyksiköt on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niiden käyttöönotto käy nopeasti. Näin käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytysharjoitteluun.

Laerdal ‘Resusci Anne QCPR’:ssä on realistinen anatomia, ja se on täysin ohjeistuksen mukainen. Käyttäjä saa tuntuman oikeasta rintakehän vastuksesta, näkee rintakehän nousun ventilaation aikana ja voi harjoitella pään kallistusta / leuan nostoa hengitysteiden avaamiseksi.

Ventilaatiojärjestelmä tuottaa realistisen rintakehän nousun BMV- (pussi-venttiili-maski) ja MTM-tekniikoilla (suusta-suuhun). Mukana tulee kolme erilaista rintakehän jousta (pehmeä, vakio, kova), joiden avulla rintakehän simuloitua painallusta voi säätää yleisimmällä painallusvoiman vaihteluvälillä (30–60 kg) niin, että saadaan aikaan ohjeiden mukainen painallussyvyys.

QCPR – Training sovellus

Tämän sovelluksen avulla ohjaaja voi seurata tarkasti jopa kuuta nukkea samanaikaisesti. Omien havaintojen ja sovelluksen antaman palautteen avulla ohjaaja voi helposti ja nopeasti ohjeistaa oppilaita.
Lataa sovellus App Storesta
Lataa Android-sovellus

172-00160

Video

Resusci Anne- ja Resusci Baby QCPR

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.