AED 3 harjoitusakku

 370,00 (alv 0 %)  458,80 (sis. alv)

ZOLL AED 3 -harjoitusakku toimii luotettavana verkkovirtalähteenä, joka muuttaa oikean ZOLL AED 3 defibrillaattorin tehokkaaksi harjoituslaitteeksi kattaviin elvytys- ja defibrillaatiokoulutuksiin

ZOLL AED 3 harjoitusakun edut
  • Säästää defibrillaattorin omaa akkua
  • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen

  • Mahdollistaa oikealla elvytyspalautteellisella laitteella harjoittelun

 

Lue lisää...

ZOLL AED 3 harjoitusakku

Kustannustehokas ratkaisu tehokkaisiin elvytysharjoituksiin kuluttamatta laitteen omaa akkua.

ZOLL AED 3 harjoitusakku toimii luotettavana verkkovirtalähteenä, joka muuttaa ZOLL AED 3 -defibrillaattorin tehokkaaksi koulutuslaitteeksi. Laite säilyttää täyden toiminnallisuuden lukuun ottamatta varsinaista defibrillaatiota (isku), joten se on täydellinen väline kattaviin elvytys- ja defibrillointikoulutuksiin.

Säästää defibrillaattorin omaa akkua

Harjoitusakun etu on, että se säästää defibrillaattorin oman akun kestoa. Kun käytät verkkovirralla toimivaa harjoitusakkua laitteen oman akun sijasta, varmistat, että ZOLL AED 3 on aina valmiina tositilanteita varten. 

Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen

Harjoitusakun käyttö on helppoa ja vaivatonta eikä siinä ole huollettavia osia. Elvytysharjoituksen jälkeen vaihdat harjoitusakun takaisin harmaaseen ZOLL AED 3 -akkuun, jolloin laite siirtyy välittömästi takaisin kliiniseen käyttöön.

Harjoittele reaaliaikaisen elvytyspalautteen avulla

Harjoittelitpa sitten ZOLL AED 3 tai ZOLL AED BLS 3 -defibrillaattorilla, tämän harjoitusakun avulla voit harjoitella defibrillointia ja elvyttämistä aidolla Real CPR Help toiminnolla, saaden reaaliaikaista elvytyspalautetta. Asenna sininen harjoitusakku defibrillaattoriin, liitä kaapeli ja kytke verkkovirtaan. Tämän jälkeen kytke defibrillaattorin virta päälle ja olet valmis elvytysharjoituksiin CPR Uni-padz -koulutuselektrodien ja -simulaattorin avulla.

8000002009

Muut ostivat myös

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.