Sydäniskurin hinta

Paljonko sydäniskuri maksaa?

Hankkiessasi sydäniskuria on tärkeää tietää mitkä kaikki asiat vaikuttavat sydäniskurin hintaan. Suomessa käytössä olevien sydäniskureiden hinta vaihtelevat pääsääntöisesti 1 200-2 500€ välillä. Mutta mitkä asiat vaikuttavat näinkin suureen eroon sydäniskurimallien välillä?

Huomioitavia asioita vertailtaessa sydäniskureiden hintaa?

Sydäniskurin normaali käyttöikä on pääsääntöisesti kymmenen vuotta hankinnasta. Onkin tärkeää tarkastaa hankittavasta sydäniskurista tämän vuoksi muutakin kuin markkinoiden halvin hinta.

Sydäniskurin hankinnassa kannattaa huomioida ainakin seuraavat asiat:

Ammattilaisten valitsema laitemerkki

Sydäniskurin luotettavuus

Mikäli valitsemasi sydäniskurimerkki on laajasti Suomessa ammattilaisten käytössä oleva merkki, voit olla varma sydäniskurin soveltuvuudesta myös harvoin elvyttävien auttajien käyttöön.

Yli 10 vuoden kokemus defibrillaattoreiden myynnistä

Sydäniskurin takuu

Varmista, että hankkimallasi sydäniskurilla on vähintään seitsemän vuoden takuu. Näin voit varmistaa sydäniskurin huolettoman käyttämisen koko elinkaaren ajan.

Defibrillaattori Valtuutetu jälleenmyyjä

Sydäniskurin maahantuoja

Varmistathan sydäniskuria hankkiessasi, että kyseinen sydäniskurimalli on maahantuotu virallisen maahantuojan kautta. Hankkimalla sydäniskurin Sydänturvalta saat virallisen maahantuojan tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Saatat tarvita maahantuojan apua, vaikka elvytysohjeistuksen muuttuessa tulevaisuudessa ja siten pakollisen ohjelmistopäivityksen kanssa.

Lue lisää: Sydänturva maahantuojana

https://sydanturva.fi/artikkelit/kayta-sydaniskurin-hankintaan-leasingrahoitus/

Sydäniskurin antama elvytyspalaute

Sydäniskurin antama elvytyspalaute

Markkinalla on sydäniskurimalleja jotka eivät välttämättä pysty auttamaan elvyttäjää oikeaoppisen peruselvytyksen suorittamisessa. Varmista, että hankkimasi sydäniskuri antaa reaaliaikaisen elvytyspalautteen elvytyksen laadusta koko elvytyksen ajan. Näin varmistat harvoin elvyttävälle auttajalle kaiken mahdollisen tuen korkealaatuisen elvytyksen suorittamiseksi.

Lue lisää Elvytyspalautteesta

Sydäniskurin käyttökustannukset

Sydäniskurin käyttökustannukset

Kun hankit sydäniskurin, on tärkeää huomioida kuinka paljon tarvittavat varaosat maksavat odotettavissa olevan elinkaaren aikana kymmenessä vuodessa.

Joissain sydäniskurimalleissa joudut vaihtamaan useammin elektrodeja ja akkuja kuin toisissa. Tällöin kymmenen vuoden käyttökustannukset saattavat nousta useita satoja euroja kalliimmaksi, vaikka sydäniskuri olisi ollut hankintahinnaltaan edullisempi. Mikäli hankittavassa sydäniskurissa joudutaan vaihtamaan sekä virtalähde että elektrodit aina käytön jälkeen, tulee sydäniskurin hinta nousemaan.

Löydät täältä hinnat ZOLL -sydäniskureiden käytettäviin varaosiin ja niiden hintoihin

 

Katso myös

Käytä sydäniskurin hankintaan leasing-rahoitusta

Opas defibrillaattorin hankintaan

Sydäniskuri yrityksille

Tutustu verkkokauppaan

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.