ZOLL AED 3 -defibrillaattoria voi käyttää sekä lapsille että aikuisille

Helppo käyttää. Helppo omistaa. Helppo ylläpitää. Uusinta teknologiaa.

ZOLL Medical kuuluu maailman johtaviin defibrillaattorien (sydäniskurien) valmistajiin. Yli 50 vuoden kokemus defibrillaattoreista on auttanut ZOLLia kehittämään alan parhaita defibrillaattoreita, jotka parantavat sydämenpysähdyksestä selviämisen todennäköisyyttä. Defibrillaattoreiden viimeisintä innovaatiota edustaa ZOLL AED 3 -defibrillaattori. Edistyneen teknologian ansiosta sillä voidaan elvyttää sekä lapsia että aikuisia.

ZOLL AED 3 -defibrillaattorissa on sisäänrakennettuna elvytyspalaute -teknologia. Elvytyspalaute auttaa elvyttäjää antamaan tehokasta painelu-puhalluselvytystä (PPE)– mikä on sydänpysähdyksen yhteydessä ensiarvoisen tärkeää.

Defibrillaattorin ainutlaatuisissa CPR Uni-Padz -elektrodeissa on integroitu sensori, joka mittaa ja raportoi painalluksesi AED 3 defibrillaattoriin. Tämän jälkeen laite ohjaa elvyttäjää suorittamaan paineluelvytystä oikealla nopeudella ja syvyydellä, näytössä näkyvien viestien sekä ääniohjeiden avulla.

Entistä parempaa apua ensiavun antajalle

Saat defibrillaattorilta yksinkertaista ja tarkkaa ohjeistusta koko elvytyksen ajan  ääni- ja tekstimuotoisten viestien avulla, esim. “paina kovempaa” ja “hyvä elvytys”. Painelusyvyyden osoitin näyttää ruudulla reaaliajassa jokaisen rintakehän painelun syvyyden, ja samaan aikaan metronomi (tahtimittari) ohjaa sinua tekemään painalluksia vähintään 100 kertaa minuutissa.

ZOLL-defibrillaatorin suuressa värinäytössä on lisäksi PPE-laskuri, joka näyttää meneillään olevan syklin jäljellä olevan ajan sekä kuluneen ajan ja annettujen impulssien määrän. Se on tärkeää tietoa, josta on apua paikalle saapuville pelastusammattilaisille.

Sijoita defibrillaattori elvytyksen aikana paikkaan, josta näet sen mahdollisimman hyvin. Aseta se kyljelleen useimpien muiden defibrillaattorien tavoin tai pystyyn niin, että näet näytön tiedot yhtä helposti kuin ammattikäyttöön tarkoitetusta defibrillaattorista.

CPR Uni-Padz

Ainutlaatuiset CPR Uni-Padz -elektrodit ovat markkinoiden ainoat elektrodit, joita voi käyttää sekä lapsille että aikuisille. Elektrodien käyttöikä on viisi vuotta. CPR Uni-Padz -elektrodit rekisteröivät ja raportoivat elvyttäjän painallukset AED 3 -defibrillaattoriin.

ZOLL AED 3 – defibrillaattori, jossa on lapsiasetus

Vaihda lapsitilaan painamalla AED 3 -defibrillaattorin etupuolella olevaa ”lapsipainiketta”. Elektrodeja ei tarvitse vaihtaa, koska yleismallisia CPR Uni-Padz -elektrodeja voi käyttää sekä lapsilla että aikuisilla. ZOLL AED 3:lla ohjataan lapsitilaan helposti yhden painikkeen painalluksella.

Minimaaliset tauot

Rapid shock -toiminto mahdollistaa markkinoiden nopeimman analyysiajan sekä analyysin käynnissä olevan paineluelvytyksen aikana. AED 3 on defibrillaattori, joka pystyy defibrilloimaan jo viidessä sekunnissa PPE:n jälkeen. Tutkimusten mukaan paineluelvytyksen ja sähköimpulssin välisen ajan minimoiminen parantaa henkiinjäämisen todennäköisyyttä.

Helppo omistaa

ZOLL AED 3 -defibrillaattori on helppo omistaa, koska sen ylläpitokustannukset ovat pienet. Sekä ZOLL AED 3 -defibrillaattorin paristojen että yleismallisten CPR Uni-Padz -elektrodien käyttöikä on viisi vuotta, joten niiden uusiminen on ajan mittaan helpompaa ja halvempaa. Koska CPR Uni-Padz -elektrodeja voi käyttää sekä lapsilla että aikuisilla,  AED 3 -defibrillaattoriin ei tarvitse ostaa erillisiä elektrodeja lapsen elvyttämistä varten.

Defibrillaattorilla on kahdeksan vuoden takuu.

Elektrodeilla on ainutlaatuinen viiden vuoden käyttöikä. Mikään muu defibrillaattori ei muunnu lapsen elvyttämiseen sopivaksi laitteeksi yhdellä painikkeen painalluksella – eikä toimi ensimmäisiä 10:tä vuotta vain yhdellä elektrodien ja paristojen vaihdolla.

 

Katso myös

ZOLL AED 3 -defibrillaattorin ohjevideot

ZOLL-defibrillaattori – kuka sen on keksinyt?

Opas defibrillaattorin hankintaan

Tutustu verkkokauppaan

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme sähköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.