Rekisteröi defibrillaattorisi

Kun rekisteröit defibrillaattorisi, eli sydäniskurisi, sen sijainti näkyy kaikille ja auttaa käyttäjiä sydänpysähdystilanteessa löytämään lähimmän defibrillaattorin luo.

Rekisteröi defibrillaattorisi tänään ja pelasta ihmishenkiä. Rekisteröimällä defibrillaattorin defibrillaattoriverkostoon voit olla mukana pelastamassa ihmishenkiä. Kun olet rekisteröinyt defibrillaattorisi osoitteessa www.defi.fi, sen sijainti on hetken kuluttua kaikkien nähtävissä.

Defibrillaattoriverkosto kerää tietoa defibrillaattoreiden sijainnista Suomessa. Defi.fi-rekisteriä hallinoi Suomen Elvytysneuvoston, Suomen Punaisen Ristin ja Suomen Sydänliiton. Tietoja käytetään siihen, että käyttäjä voi tarvittaessa löytää lähimmän defibrillaattorin luo. Sydänturva on ZOLL defibrillaattoreiden maahnatuojana mukana defi.fi -työryhmässä.

Rekisteröidyt defibrillaattorit näkyvät kartalla joko vihreinä tai harmaina ikoneina. Vihreä ikoni kertoo että defibrillaattori on heti saatavilla ja harmaa ikoni että saatavuus voi olla rajoitettu. Defibrillaattoreita on tällä hetkellä def.fi-palvelussa jo yli 6 800 kappaletta.

Defibrillaattorin rekisteröiminen 

Näin rekisteröit uuden laitteen:

  • Avaa sivu defi.fi ja valitse Rekisteröi sydäniskuri.
  • Rekisteröidy käyttäjäksi.
  • Rekisteröinnin jälkeen pääset lisäämään sydäniskurisi, eli defibrillaattorin, kohdasta – Lisää uusi sydäniskuri.
  • Täytä pyydetyt tiedot laitteesta ja merkkaa mahdollisimman tarkasti sijainti ja milloin laite on saatavilla (esim. laite sijaitsee toimiston 1. kerroksen aulassa. Aulaan pääsee arkisin kello 8–16 välillä). Suosittelemme sijoittamaan defibrillaattorin niin että se on aina saatavilla 24/7. Katso tästä lisää defibrillaattorin sijoittamisesta.
  • Kun kaikki tiedot on lisätty rekisteriin, tallenna tiedot.
  • Pääset myöhemmin tarvittaessa päivittämään tietoja.

Muista jatkossa päivittää tietoja defi-rekisteriin jos olosuhteet muuttuvat esim. defibrillaattorin sijainti vaihtuu tai laite ei ole enää käytössä tai että, et ole enää vastuussa laitteen rekisteröinnistä ja sen ylläpidosta. 

Rekisteröi defibrillaattorisi osoitteessa defi.fi

 

Katso myös

Opas defibrillaattorin hankintaan

Opas defibrillaattorin sijoittamiseen

5 seikkaa, jotka kannaattaa huomioida defibrillaattorikaapin valinnassa

 

112 Suomi -sovellus

Lähimmän sydäniskurin löytää myös Hätäkeskuslaitoksen 112 Suomi -sovelluksesta, johon sydäniskureiden sijaintitiedot tulevat defi.fi-palvelusta.

Videosta näet miten sydäniskurin sijainti näkyy 112 Suomi -sovelluksessa. 

Soita aina hätätilanteessa yleiseen hätänumeroon 112.

Mietitkö defibrillaattorin hankintaa kotiin, mökille, harrastupaikkaan tai yritykseen?

Nopean elvytyksen aloittaminen sydänpysähdystilanteessa on tärkeää, sillä selviytymismahdollisuudet hupenevat 10 % jokaista hukattua minuuttia kohden. Siksi elvytys on syytä aloittaa mahdollisimman nopeasti, jo ennen kun ambulanssi on ehtinyt paikalle. Sydänpysähdyksen elvytysohje koostuu painelu-puhalluselvytyksestä ja defibrillaattorilla annettavasta defibrillaatioiskusta. Jos defibrillaattori on saatavilla helposti lähiympäristössä, on maallikkoelvyttäjän mahdollista pelastaa potilaan hengen. 

Defibrillaattorin ostaminen on helppoa

Sydänturva on Suomen johtava defibrillaattorien jälleenmyyjä. Valikoimastamme löydät kaiken mitä tarvitset taataksesi ensiavun sydänpysähdyksen sattuessa. Ammattilaistenkin suosimat ZOLL defibrillaattorit ovat helppokäyttöisiä ja opastavat käyttäjää sydänpysähdyksen sattuessa. Kuka tahansa osaa käyttää defibrillaattoria.

Valikoimassa on kolme eri defibrillaattoria, ZOLL AED 3, ZOLL AED Plus sekä uutuutena Nihon Kohden Cardiolife AED-3100. Kaikki mallit sopivat maallikoille ja sisältävät sekä paristot että elektrodit. Lue tästä lisää defibrillaattoreista, tarvikkeista ja pakettitarjouksista.

ZOLL AED Plus and ZOLL AED 3 -defibrillaatori
Yli 9 vuoden kokemus defibrillaattoreiden myynnistä

Yli 10 vuoden kokemus
defibrillaattoreiden myynnistä

Yli 7 000 asennettua ZOLL AED defibrillaattoria Suomessa

Yli 7 000 asennettua ZOLL
AED defibrillaattoria Suomessa

Ammattilaisten valitsema laitemerkki

Ammattilaisten valitsema
laitemerkki 

ZOLL - Suomen johtava defibrillaattorimerkki

ZOLL – Suomen johtava
defibrillaattorimerkki

Tutustu verkkokauppaan

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme säköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.