Rekisteröi defibrillaattorisi

Kun rekisteröit defibrillaattorisi, eli sydäniskurisi, sen sijainti näkyy kaikille ja auttaa käyttäjiä sydänpysähdystilanteessa löytämään lähimmän defibrillaattorin luo.

Rekisteröi defibrillaattorisi tänään ja pelasta ihmishenkiä. Rekisteröimällä defibrillaattorin defibrillaattoriverkostoon voit olla mukana pelastamassa ihmishenkiä. Kun olet rekisteröinyt defibrillaattorisi osoitteessa www.defi.fi, sen sijainti on hetken kuluttua kaikkien nähtävissä.

Defibrillaattoriverkosto kerää tietoa defibrillaattoreiden sijainnista Suomessa. Defi.fi-rekisteriä hallinoi Suomen Elvytysneuvoston, Suomen Punaisen Ristin ja Suomen Sydänliiton.  Tietoja käytetään siihen, että käyttäjä voi tarvittaessa löytää lähimmän defibrillaattorin luo. ZOLL defibrillaattoreiden maahnatuojana myös Sydänturva on mukana defi.fi -työryhmässä.

Rekisteröidyt defibrillaattorit näkyvät kartalla joko vihreinä tai harmaina ikoneina. Vihreä ikoni kertoo että defibrillaattori on heti saatavilla ja harmaa ikoni että saatavuus voi olla rajoitettu. Defibrillaattoreita on tällä hetkellä def.fi-palvelussa on yli 4 100 kappaletta.

Lähimmän sydäniskurin löytää myös Hätäkeskuslaitoksen 112 Suomi -sovelluksesta, johon sydäniskureiden sijaintitiedot tulevat defi.fi-palvelusta.

Videosta näet miten sidäniskurin sijainti näkyy 112 Suomi -sovelluksessa. 

Soita aina hätätilanteessa yleiseen hätänumeroon 112.

Rekisteröi defibrillaattorisi osoitteessa defi.fi

Tutustu verkkokauppaan

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme säköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.