Rekisteröi defibrillaattorisi

Kun rekisteröit defibrillaattorisi, eli sydäniskurisi, sen sijainti näkyy kaikille ja auttaa käyttäjiä sydänpysähdystilanteessa löytämään lähimmän defibrillaattorin luo.

Rekisteröi defibrillaattorisi tänään ja pelasta ihmishenkiä. Rekisteröimällä defibrillaattorin defibrillaattoriverkostoon voit olla mukana pelastamassa ihmishenkiä. Kun olet rekisteröinyt defibrillaattorisi osoitteessa www.defi.fi, sen sijainti on hetken kuluttua kaikkien nähtävissä.

Defibrillaattoriverkosto kerää tietoa defibrillaattoreiden sijainnista Suomessa. Defi.fi-rekisteriä hallinoi Suomen Elvytysneuvoston, Suomen Punaisen Ristin ja Suomen Sydänliiton. Tietoja käytetään siihen, että käyttäjä voi tarvittaessa löytää lähimmän defibrillaattorin luo. Sydänturva on ZOLL defibrillaattoreiden maahnatuojana mukana defi.fi -työryhmässä.

Rekisteröidyt defibrillaattorit näkyvät kartalla joko vihreinä tai harmaina ikoneina. Vihreä ikoni kertoo että defibrillaattori on heti saatavilla ja harmaa ikoni että saatavuus voi olla rajoitettu. Defibrillaattoreita on tällä hetkellä def.fi-palvelussa jo yli 5 000 kappaletta.

Defibrillaattorin rekisteröiminen on helppoa

Näin rekisteröit uuden laitteen:

  • Avaa sivu defi.fi ja valitse Rekisteröi sydäniskuri.
  • Rekisteröidy käyttäjäksi.
  • Rekisteröinnin jälkeen pääset lisäämään sydäniskurisi, eli defibrillaattorin, kohdasta – Lisää uusi sydäniskuri.
  • Täytä pyydetyt tiedot laitteesta ja merkkaa mahdollisimman tarkasti sijainti ja milloin laite on saatavilla (esim. laite sijaitsee toimiston 1. kerroksen aulassa. Aulaan pääsee arkisin kello 8–16 välillä). Suosittelemme sijoittamaan defibrillaattorin niin että se on aina saatavilla 24/7. Katso tästä lisää defibrillaattorin sijoittamisesta.
  • Kun kaikki tiedot on lisätty rekisteriin, tallenna tiedot.
  • Pääset myöhemmin tarvittaessa päivittämään tietoja.
Rekisteröi defibrillaattorisi osoitteessa defi.fi

112 Suomi -sovellus

Lähimmän sydäniskurin löytää myös Hätäkeskuslaitoksen 112 Suomi -sovelluksesta, johon sydäniskureiden sijaintitiedot tulevat defi.fi-palvelusta.

Videosta näet miten sidäniskurin sijainti näkyy 112 Suomi -sovelluksessa. 

Soita aina hätätilanteessa yleiseen hätänumeroon 112.

Tutustu verkkokauppaan

Inspiroidu uutiskirjeestämme! 

Lähetämme säköpostiisi päivityksiä uutuuksista, tarjouksista ja kampanjoista.

Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.